Ασφάλεια τρακτέρ online στο asfalyseis. Δείτε και συγκρίνετε τιμές, καλύψεις και ασφάλιστρα στις ασφάλειες γεωργικού εκλυστήρα. Συνεργάτες στην Αττική Αθήνα, Θεσσαλονίκη., Πάτρα, Χαλκιδική, Τρίπολη, Κόρινθος, Καλαμάτα, Χανιά, Τρίκαλα, Καβάλα, Λάρισα, Ιωάννινα,Πρέβεζα, Άρτα, Ηράκλειο. Επιλέξτε ασφαλιστική και κάντε ασφάλιση τώρα. Επιλέξτε οδική βοήθεια και κερδίστε. Επιλέξτε μέσα από πολλές ασφαλιστικές: Ergo Insurance, Generali, Qatar καταρ, Ευρώπη ασφαλιστική, Dallbogg, City Insurance, Triglav, Ευρωπαική Πίστη, Υδρόγειος Ασφαλιστική, Ατλαντική Ένωση, Δύναμις, GMI, ΕΛΠΑ Ασφάλειες.The best prices in the insurance market. Online comparison anytime,  asfaleia trakter. Ασφαλίστε τo επιβατικό τρακτέρ σας με τα χαμηλότερα ασφάλιστρα της αγοράς. Τώρα φθηνή ασφάλεια γεωργικού ελκυστήτα στο asfalyseis. Για την ασφάλιση του τρακτερ σας, εμπιστευτείτε εμάς.

ΦΘΗΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΙΜΕΣ

Ασφάλεια Τρακτέρ

ασφαλεια τρακτερ

Φθηνή Ασφάλεια Τρακτέρ

ασφαλεια τρακτερ τιμες

Ασφάλεια Τρακτέρ τιμές

ασφαλεια τρακτερ τιμες

Η ονομασία του τρακτέρ προέρχεται από την Λατινική λέξη truhere = τραβάω. Για το λόγο αυτό η ελληνική του ονομασία είναι γεωργικός ελκυστήρας.
Η ασφάλεια τρακτέρ online που... χρησιμοποιείται για την έλξη διαφόρων γεωργικών μηχανημάτων όπως άροτρα, φρέζες, καλλιεργητές κλπ.
Πρόγονος του τρακτέρ ήταν μια ατμομηχανή που χρησιμοποιήθηκε για όργωμα το 1860 στην Αμερική. Αυτή όργωνε για 23 λεπτά, σταματούσε 6 λεπτά για να ξαναγεμίσει με ξύλα ,με τα οποία όργωνε άλλα 13 λεπτά και ξανασταματούσε για εφοδιασμό νερού 8 λεπτών.
Απασχολούνταν 5 άτομα τουλάχιστον για την λειτουργία της. Οδηγός, Θερμαστής, Μηχανικός και 2 άτομα στα άροτρα.

Σήμερα όλες οι καλλιεργητικές εργασίες γίνονται από ένα άτομο.
Το 1892 στην Αιόβα των ΗΠΑ κατασκευάστηκε το πρώτο τρακτέρ που λειτουργούσε με gasoline. Η μηχανή εωτερικής καύσης υιοθετήθηκε πολύ νωρίς στην Αμερική πρώτα και μετά στην Αγγλία αντικαθιστώντας την ατμοκίνηση.
Τα τρακτέρ σαν μηχανήματα εδραιώθηκαν στην παγκόσμια αγορά λίγο πρίν από τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. Οι τροποποιήσεις που είχαν να κάνουν με την εμφάνιση και την ιπποδύναμη μπορεί να ήλθαν αργότερα αλλά τα τελευταία πενήντα χρόνια σημειώθηκαν οι μεγάλες διαφορές.
Σήμερα χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες.
Τα τροχοφόρα και τα ερπυστριοφόρα [για μετακίνηση σε ανώμαλα εδάφη].
Στην Ελλάδα πρωτοεμφανίστηκαν τρακτέρ το 1924.

Ο αγροτικός κόσμος  θεωρεί ότι υπάρχει τεράστια ανάγκη για πληροφορίες σχετικά με τους Καλύτερους Αγροτικούς ελκυστήρες Τρακτέρ στον κόσμο.Το www.agroticmall.gr  έκανε εκτενή έρευνα και σας παρουσιάζει .

Η ιστορία των γεωργικών ελκυστήρων τρακτέρ έχει δει μεγάλες αλλαγές με τεράστια άλματα τα τελευταία χρονιά.

Τρακτέρ ονομάζεται ο γεωργικός ελκυστήρας. Έχει όμως επικρατήσει σε διεθνή κλίμακα να λέγονται τρακτέρ τα γεωργικά μηχανήματα, που προσφέρουν τεράστιες υπηρεσίες στην καλλιέργεια της γης... Φθηνή αφάλεια τρακτέρ θα βρείτε...Κυρίως χρησιμοποιείται για την έλξη διαφόρων γεωργικών μηχανημάτων όπως άροτρα, φρέζες, καλλιεργητές, κ.α. καθώς και για συντήρηση αθλητικών χώρων και πάρκων.  Αυτή τη δουλειά παλιότερα την έκαναν τα ζώα, οι ανάγκες όμως αυξήθηκαν και η πρόοδος της τεχνολογίας έδωσε τη δυνατότητα να καλυφθούν αυτές με πολύ καλύτερο τρόπο.

Τα τρακτέρ παλαιά κινούνταν με ατμό, βενζίνη ενώ, με την εφεύρεση του κύκλου του diesel, επικράτησε ως καύσιμο το πετρέλαιο. Υπάρχουν τρακτέρ τροχοφόρα και ερπυστριοφόρα (για τη μετακίνηση στα ανώμαλα εδάφη).

Το τρακτέρ ήταν πραγματική επανάσταση στη μηχανική καλλιέργεια, της οποίας εξάλλου αποτελεί και βάση. Στην Ελλάδα , πρωτοεμφανίστηκαν τρακτέρ το 1924. Οι περισσότερες καλλιεργητικές μηχανές, μαζί και τα τρακτέρ, εισάγονται από το εξωτερικό και ιδιαίτερα από Γερμανία, Γαλλία, Τσεχία και Αγγλία.

Δυστυχώς, όμως, ο αγροτικός τομέας έχει να επιδείξει ένα μεγάλο αριθμό θανατηφόρων ή μη ατυχημάτων σε βάρος χειριστών τρακτέρ ή τρίτων. Τα πιο πολλά ατυχήματα γίνονται από ανατροπές των τρακτέρ ή σχετίζονται με πτώση ατόμων, εμπλοκή μελών του σώματος σε περιστρεφόμενα παρελκόμενα, χτυπήματα, εγκαύματα κλπ.

Τα περισσότερα ατυχήματα μπορούν να προληφθούν αν ακολουθούνται οι αρχές πρόληψης. Αυτό το άρθρο περιέχει οδηγίες για την ασφαλή εργασία κατά τη χρήση τρακτέρ. Με 7 απλά βήματα μπορείτε να σώσετε τη ζωή σας, τη ζωή των δικών σας ανθρώπων και ενδεχομένως τη ζωή τρίτων που θα βρεθούν εκεί που οδηγείτε ή εργάζεστε.

Για να απογραφεί, δηλαδή να εφοδιαστεί με άδεια κυκλοφορίας, ένα γεωργικό μηχάνημα που θεωρείται όχημα (κυκλοφορεί στους δρόμους) και ένας διαξονικός γεωργικός ή δασικός ελκυστήρας απαιτείται να έχει εγκριθεί ο τύπος του. Το ίδιο ισχύει και για ένα γεωργικό μηχάνημα (εκτός γεωργικού ή δασικού ελκυστήρα) που θεωρείται όχημα (κυκλοφορεί στους δρόμους) όπως η θεριζοαλωνιστική μηχανή

 

Πριν πλησιάσετε το τρακτέρ, πρέπει να γνωρίζετε τις βασικές διαδικασίες ασφάλειας. Αυτές είναι οι ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (άδεια οδήγησης, κατάλληλη εκπαίδευση, εξοικείωση, κατάλληλος ρουχισμός) και η ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ του τρακτέρ

ο κάθισμα του χειριστή είναι η μόνη ασφαλής θέση κατά την εκκίνηση ή οδήγηση του τρακτέρ. Πρέπει να γνωρίζετε πώς να ανεβαίνετε και να κατεβαίνετε από το τρακτέρ, πώς να ρυθμίζετε το κάθισμα και τους καθρέφτες... καθώς πέφτουν οι τιμές στην ασφάλιση του τρακτέρ Πρέπει να γνωρίζετε τα όργανα ελέγχου και λειτουργίας ώστε να έχετε πάντοτε τον έλεγχο του τρακτέρ.

Εκτελέστε τις εργασίες της καθημερινής λίπανσης και συντήρησης σύμφωνα με τις οδηγίες του βιβλίου οδηγιών χειρισμού και συντήρησης. Ιδιαίτερα, ελέγξτε τη σωστή λειτουργία των φρένων και του συστήματος διεύθυνσης. Μετά την ολοκλήρωση των καθημερινών εργασιών συντήρησης, περπατείστε γύρω από το τρακτέρ για οπτική επιθεώρηση.

Το τρακτέρ είναι ένα μηχάνημα που έχει κατασκευασθεί για να κάνει (με τη χρήση παρελκομένων) αγροτικές εργασίες. Ασφαλώς μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και για τις μεταφορές προϊόντων, με ρυμουλκά, αλλά πρέπει να θυμάστε ότι δεν είναι φτιαγμένο για μεταφορικό μέσο. Γι’ αυτό και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή όταν οδηγείτε σε δημόσιους δρόμους.

Πριν κατεβείτε από το τρακτέρ σας για να χειριστείτε τον εξωτερικό λεβιέ του υδραυλικού, τραβήξτε καλά το χειρόφρενο, μετακινείστε τους λεβιέδες ταχυτήτων στο νεκρό, αποσυμπλέξτε το παρτικόφ και μετακινείστε το χειρόγκαζο στη θέση χαμηλού ρελαντί. Ποτέ μη χειρίζεστε το χειριστήριο υδραυλικού ενώ στέκεστε ακριβώς πίσω από το τρακτέρ ή τα ελαστικά του, μεταξύ των κάτω μπράτσων, επάνω ή κοντά στο παρελκόμενο. Πάντα να επιλέγετε τη θέση «σταθερού» υδραυλικού, όταν συνδέετε ή μεταφέρετε παρελκόμενα. Βεβαιωθείτε ότι τα συνδεόμενα παρελκόμενα είναι τοποθετημένα σωστά, είναι εγκεκριμένα για τη χρήση με το τρακτέρ και τίθενται σε λειτουργία και συντηρούνται σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι όλα τα τρακτέρ είναι ευαίσθητα σε οποιαδήποτε μετατόπιση του κέντρου βάρους τους. Αυτό συνήθως βρίσκεται λίγο μπροστά από το κάθισμα του χειριστή και ακριβώς λίγο πιο ψηλά από το ύψος του πίσω άξονα. Εάν είναι δυνατόν, αποφεύγετε να οδηγείτε το τρακτέρ κοντά σε χαντάκια, τάφρους, όχθες χειμάρρων. Οδηγείτε στην ανηφόρα με την ίδια ταχύτητα που ανεβήκατε. Αν το τρακτέρ «κολλήσει», βάλτε το σε ρεβέρσα για να μην ανατραπεί. 

.