Εγγραφή στο Newsletter του AsfaLyseis

* indicates required

Παρακαλούμε, επιβεβαιώστε πως θέλετε να ενημερώνεστε μέσω email.

Η εταιρεία REIL IKE - AsfaLyseis.gr θα χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία που εισάγετε σε αυτή την φόρμα για να επικοινωνούν μαζί σας, ώστε να σας παρέχουν νέα, ενημερώσεις και προσφορές. Μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή την εγγραφή σας στο Newsletter μας πατώντας στον σύνδεσμο 'Unsubscribe', ο οποίος θα βρίσκεται στο κάτω μέρος των email που θα λαμβάνετε από εμάς. Θα χειριστούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες με σεβασμό. Περισσότερα σχετικά με την διαχείριση των προσωπικών δεδομένων από εμάς, μπορείτε να βρείτε στο: http://www.asfalyseis.gr/gpdr-prosopika-dedomena

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Κάντε online εγγραφή στο newsletter του asfalyseis.gr και κερδίστε. Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για όλα τα θέματα που αφορούν την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας. Μείνετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις και τα νέα της ασφαλιστικής αγοράς. Συνεχής για τις τιμές και τα ασφάλιστρα των ασφαλιστικών εταιρειών. Με την εγγραφή στο newsletter του asfalyseis.gr είστε πάντα κερδισμένοι. Κατά καιρούς υπάρχουν προσοφορές μόνο για όσους είναι εγγεγραμμένοι στο newsletter μας. Προσοφρές σε οδική βοήθεια, εκπτώσεις για μέλη, και πολλές άλλες προσοφορές μόνο για όσους έχουν κάνει εγγραφή. Ενημερώσεις για έλεγχο για ανασφάλιστα, για τους νόμους, τις διαδικασίες ασφάλισης, τους κανονισμούς, τα δικαιώματά σας. Πληροφορίες για το τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση ατυχήματος.