ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Cart
Cart (0)

  

  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

BROKINS

Λεωφ. Βουλιαγμένης 99 & Ιλίου 1
Γλυφάδα - ΤΚ16674

Τηλ: 210 8931600

 

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

 

Το UNIQUE σχεδιάστηκε από την BROKINS παρέχεται από την HD Insurance με την αντασφαλιστική υποστήριξη κορυφαίων αντασφαλιστικών εταιριών.
Τα προγράμματα ασφάλισης οχημάτων UNIQUE, σχεδιάστηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτελέσουν αξιόπιστες λύσεις, παρέχοντας ταυτόχρονα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τόσο στο δίκτυο συνεργατών της BROKINS όσο και στους τελικούς καταναλωτές. Τα προγράμματα UNIQUE, προσφέρουν:
• Ολοκληρωμένες καλύψεις σε ανταγωνιστικές τιμές
• Υψηλό δείκτη φερεγγυότητας της ασφαλιστικής εταιρείας
• Αντασφάλιση από αντασφαλιστικούς κολοσσούς
• Άμεση έκδοση συμβολαίων
• Άμεση εξυπηρέτηση σε περίπτωση ζημιάς
• Φιλικό Διακανονισμό

Η BROKINS, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες Πρακτόρων Ασφαλίσεων και Συντονιστών Πρακτόρων στην Ελλάδα (ISO certified) και λειτουργεί από το1983, με δίκτυο άνω των 600 συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και 150.000 πελάτες που την εμπιστεύονται. Ο σχεδιασμός προϊόντων, η συνεχής επένδυση στην τεχνολογία και τα εξειδικευμένα στελέχη της, την κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Η HD Insurance που υποστηρίζει το UNIQUE, ιδρύθηκε το 2012, με σκοπό να αλλάξει ριζικά την ασφαλιστική αγορά στη χώρα μας, αξιοποιώντας την υψηλή τεχνολογία και την ισχυρή μετοχική της βάση.

Η συνεργασία των δύο αυτών εταιρειών αποτελεί εγγύηση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και εξασφάλιση για τους πελάτες που την επιλέγουν.

 

Περισσότερα για την το προιόν Unique μπορείτε να δείτε εδώ.

city insurance επικοινωνια

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΖΗΜΙΩΝ unique:  210-8931600

ΤΗΛΕΦΩΝΟ HD/UNIQUE:  212-2229938