Στο asfalyseis.gr θα βρείτε την πιο φθηνή ασφάλεια για το φορτηγό επαγγελματικό αυτοκίνητό σας... Κάντε τιμολόγηση για να διαπιστώσετε μόνοι σας... Το σύστημα τιμολόγησης που χρησιμοποιούμε, φιλτράρει τα ασφάλιστρα μέσα από 16 ασφαλιστικές εταιρείες και σας εμφανίζει τις καλύτερες ασφαλιστικές λύσεις για το φορτηγό σας, συνδυάζοντας τα ασφάλιστρα, την ασφαλιστική εταιρεία και τις καλύψεις που προσφέρει η κάθε μία από αυτές. Μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε καλύψεις, να δείτε τιμές για εξάμηνα ή ετήσια ασφάλιστρα και τέλος, μπορείτε να επιλέξετε να σφαλιστείτε σε μία από αυτές πατώντας στον αντίστοιχο σύνδεσμο.

YDROGEIOS - ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ - ERGO - GENERALI - ΔΥΝΑΜΙΣ - ALLIANZ

Υδρόγειος - Ydrogeios

Δεν κάνουμε ydrogeios εκπτώσεις στις καλύψεις μας. Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, με την Υδρόγειο Ασφαλιστική είστε σίγουροι ότι εξασφαλίζετε την καλύτερη δυνατή προστασία για τα χρήματά που έχετε διαθέσει! Δωρεάν υπηρεσίες Ydrogeios και προνόμια με όλα μας τα προγράμματα: Φροντίδα Ατυχήματος, Υπηρεσία Επείγουσας Αερομεταφοράς σε περίπτωση τροχαίου, Προστασία Bonus, Φροντίδα Επισκευής Οχήματος, Ευέλικτη Διάρκεια Ασφάλισης, Πληρωμή με άτοκες δόσεις και άλλες πρωτοποριακές καλύψεις και παροχές.

Είμαστε μία αμιγώς ιδιωτική ελληνική ασφαλιστική εταιρεία, μεταξύ των μεγαλύτερων στον κλάδο των γενικών ασφαλειών και δραστηριοποιούμαστε στην Ελλάδα από το 1973. Στα προϊόντα μας συμπεριλαμβάνονται σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις για την προστασία του ιδιώτη, του επαγγελματία ή επιχειρηματία, της περιουσίας και της οικογένειάς του. Τα προϊόντα μας διατίθενται αποκλειστικά μέσου δικτύου ανεξάρτητων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών ενώ διαθέτουμε ένα ευρύ δίκτυο από υποκαταστήματα και γραφεία στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας. Στην Υδρόγειο Ασφαλιστική προτεραιότητα μας είναι να παρέχουμε στον ασφαλισμένο μας ουσιαστική και ολοκληρωμένη κάλυψη, στο σωστό κόστος, με υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, πάντα με ανθρώπινο πρόσωπο!

Η άμεση και δίκαιη αποζημίωση, οι ποιοτικές υπηρεσίες, η συνέπεια και διαφάνεια ydrogeios  στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε αποτελούν στοιχεία που διακρίνουν την Υδρόγειο Ασφαλιστική και που διαχρονικά έχουν χτίσει τη θέση και τη φήμη της στην αγορά. Για να πετύχουμε τους υψηλούς αυτούς στόχους εστιάζουμε πρωτίστως στην υγιή και κερδοφόρο ανάπτυξη της εταιρείας και τη συνεχή θωράκιση των οικονομικών της μεγεθών. Χάρη σε αυτή τη στρατηγική η Υδρόγειος Ασφαλιστική έχει πετύχει να αποτελεί σήμερα μία από τις πλέον εύρωστες οικονομικά και φερέγγυες ασφαλιστικές εταιρείες.

Ergo Ασφαλιστική

Για την προστασία του αυτοκινήτου σας από κάθε κίνδυνο που σχετίζεται με αυτό, η Ergo Ασφαλιστική δημιούργησε το πρόγραμμα ERGO My Auto με τέσσερα πρωτοποριακά ασφαλιστικά πακέτα, για να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας ασφαλιστικές ανάγκες, ώστε να μπορείτε να «έχετε το κεφάλι σας ήσυχο».

Με βάση τις πληροφορίες που θα μας δώσετε, καθώς και το ασφαλιστικό πρόγραμμα που θα επιλέξετε, μπορείτε να υπολογίσετε τα ασφάλιστρα του οχήματός σας.

ο σπίτι μας αποτελεί έργο ζωής. Έργο μας να το προστατεύουμε σωστά για να νιώθετε ασφαλείς. Η ERGO δημιούργησε τα προγράμματα ERGO My Home, που στόχο έχουν να προστατεύσουν το σπίτι σας και το περιεχόμενο του μέσα από ένα μεγάλο εύρος παροχών και καλύψεων.

Στην Ergo Hellas έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή προστασία και εξυπηρέτηση. Για να είμαστε συνεπείς σε αυτό, έχουμε υιοθετήσει υψηλά πρότυπα και προβαίνουμε σε συνεχείς ελέγχους. Υπάρχει όμως πάντοτε το ενδεχόμενο κάποιων λαθών. Θέλησή μας είναι να τα αναγνωρίζουμε, να μαθαίνουμε από αυτά και να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι.

Έτσι, πιστοί στην αρχή μας ότι «ασφαλίζω σημαίνει καταλαβαίνω», δημιουργήσαμε το θεσμό του «Πρεσβευτή του Πελάτη» ως επιστέγασμα και της οργανωμένης λειτουργίας διαχείρισης αιτιάσεων την οποία εφαρμόζουμε. Ο σκοπός αυτού του θεσμού είναι να βοηθά την ίδια την εταιρεία μας να βλέπει τις σχέσεις με τους πελάτες από τη δική τους σκοπιά και να καταλαβαίνει ακόμη καλύτερα τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους. Η κύρια ευθύνη και αρμοδιότητα του υπευθύνου είναι, σε περίπτωση διαφωνίας με κάποια ενέργεια ή απόφαση της ERGO, να εξετάσει το θέμα αντικειμενικά και αμερόληπτα ώστε να υποστηρίξει μια δίκαιη λύση με απόλυτο σεβασμό στα δικαιώματα του πελάτη.

Ιντερσαλινικα - Intersalonica

Ο ‘Oμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ κατέχει κορυφαία θέση στον ασφαλιστικό και ευρύτερο χώρο των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, με τις δραστηριότητές του να διευρύνονται και να επεκτείνονται συνεχώς. Οι εταιρείες του ομίλου καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στους τομείς Ιδιωτικής Ασφάλισης, Υγείας, Αερομεταφορών, Οδικής Βοήθειας & Τεχνικής Υποστήριξης, Μακροχρόνιας Μίσθωσης Αυτοκινήτου, Πιστωτικών Καρτών, Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών, με ποιότητα & αξιοπιστία. Όραμά μας είναι η δημιουργία επιπλέον αξίας για τον Πελάτη μας, τον Μέτοχο, τον Συνεργάτη μας και το Ανθρώπινο Δυναμικό του Ομίλου.

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Α.Ε.Γ.Α. είναι η πρώτη ιδρυθείσα και μεγαλύτερη εταιρία του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ. Ιδρύθηκε το 1978, μετεξελίχθηκε το 1996 και από τότε πρωταγωνιστεί δυναμικά στο χώρο της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς. Ηγείται σταθερά στη Βόρεια Ελλάδα και ευρίσκεται στην πρώτη τριάδα Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων  Γενικών Κλάδων σε όλη την Ελλάδα, με διαρκή αύξηση των μεγεθών της και κερδοφόρα αποτελέσματα εκ της προσεκτικής και νοικοκυρεμένης διαχείρισής της.

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Α.Ε.Γ.Α., έχοντας σαν σκοπό την παροχή υψηλών και χρήσιμων υπηρεσιών με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για τον πελάτη και χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτει ο Όμιλος, όπως τον αεροπορικό στόλο, τα ασθενοφόρα, τα οχήματα Οδικής Βοήθειας, τα Ιατρικά Κέντρα και τις μοναδικές υποδομές, προσφέρει πολύτιμες και κάθετες υπηρεσίες εξασφάλισης και προστασίας των συμφερόντων των πελατών της.

Allianz Online

Η Allianz, ένας από τους κορυφαίους Ομίλους παροχής υπηρεσιών στον κόσμο, δραστηριοποιείται στους κλάδους της ιδιωτικής ασφάλισης, της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και των υπηρεσιών παροχής βοήθειας. Με περισσότερα από 125 χρόνια παρουσίας, εξυπηρετεί σήμερα πάνω από 86 εκατομμύρια πελάτες, σε περισσότερες από 70 χώρες.

Η Allianz Ελλάδος στα περισσότερα από 26 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά, η Allianz Ελλάδος επενδύει στην πελατοκεντρικότητα, την ψηφιοποίηση και την πληρότητα των παροχών. Οι τομείς δράσης και τα προϊόντα της Εταιρίας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών αναγκών όπως η ασφάλεια αυτοκινήτου, κατοικίας, ζωής, υγείας καθώς επίσης σύνταξη και αποταμίευση. Ακόμα, εξυπηρετούν ανάγκες όπως η προστασία μίας επιχείρησης και η ασφάλιση του ανθρώπινου δυναμικού της, ενώ δεν λείπουν και οι «πράσινες» λύσεις όπως η ασφάλιση φωτοβολταϊκών συστημάτων και η περιβαλλοντική ευθύνη.

Είναι το όχημα που μεταφέρει εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα σε όποιο προορισμό επιλέξουμε. Σε αυτό το ταξίδι, η Allianz online με το κύρος και την παγκόσμια αξιοπιστία της είναι ο πλέον κατάλληλος σύμβουλος για να νιώσετε ασφαλείς

Με τα ολοκληρωμένα προγράμματα Ασφάλειας Αυτοκινήτου, η Allianz εγγυάται ότι θα είναι δίπλα σας σε κάθε διαδρομή, έτσι ώστε αν κάτι αναπάντεχο συμβεί, να προσπαθήσει  να μετατρέψει την άτυχή σας στιγμή σε μια σύντομη και ανώδυνη εμπειρία.

Τα σύγχρονα και ευέλικτα προγράμματα ασφάλειας αυτοκινήτου της Allianz, είναι σχεδιασμένα να καλύπτουν τις ασφαλιστικές ανάγκες και των πλέον απαιτητικών οδηγών, προκειμένου να κινούνται στο δρόμο με απόλυτη ασφάλεια και σιγουριά.

Generali Hellas

H Generali Hellas έχοντας χαράξει μια πορεία 130 χρόνων παρουσίας στην Ελλάδα και με την εγγύηση ενός παγκόσμιου οργανισμού, είναι δίπλα σας για να διασφαλίσετε όλα όσα αγαπάτε, όλα όσα ονειρεύεστε. Γιατί καταλαβαίνουμε και προσαρμοζόμαστε στις δικές σας ανάγκες και δημιουργούμε τις ασφαλιστικές λύσεις που πραγματικά χρειάζεστε, ώστε να είστε ελεύθεροι να ζήσετε τη ζωή που εσείς θέλετε. Ανακαλύψτε αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας απαιτήσεις, σήμερα!

Με παρουσία στην Ελλάδα από το 1886 και με δυναμική συμμετοχή στην οικονομική ζωή και στην ανάπτυξη της χώρας, η Generali έχει καθιερωθεί στην ασφαλιστική αγορά, ως μια σημαντική δύναμη, ικανή να ανταποκριθεί και στις πιο εξειδικευμένες ασφαλιστικές απαιτήσεις της εποχής. Mε γνώμονα πάντα την άριστη εξυπηρέτηση του ασφαλιζόμενου κοινού και εγγύηση τη διεθνή τεχνογνωσία της, η Generali παρέχει εξειδικευμένες ασφαλιστικές λύσεις, μέσα από μια μεγάλη γκάμα σύγχρονων και ευέλικτων προϊόντων και με την υποστήριξη ενός άρτια οργανωμένου δικτύου πωλήσεων.

Δύναμις Ασφαλιστική

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική είναι μία Ελληνική, ασφαλιστική εταιρεία που προσφέρει ευρύ φάσμα ασφαλιστικών προϊόντων, με πολυετή εμπειρία και τη σιγουριά της προσωπικής επαφής.

Η δραστηριότητά μας βασίζεται στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων συνέπειας, υπευθυνότητας και σεβασμού με τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας και τους εργαζομένους μας. Στη ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική ο πελάτης, ο συνεργάτης και ο εργαζόμενος έχουν όνομα.

Η αναγνωρισμένη αξιοπιστία της εταιρείας μας υπογράφεται από το πιστό και διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιό μας, αλλά και από τις σταθερές και ποιοτικές σχέσεις μας με τους διαμεσολαβητές-συνεργάτες μας απ’ όλη τη χώρα που στηρίζουν την ανάπτυξη και αποτελούν εγγύηση για τη βιωσιμότητά μας. Παράλληλα, συνεργαζόμαστε με αντασφαλιστικές εταιρίες διεθνούς κύρους, οι οποίες αποτελούν εγγύηση για τη δυνατότητα της εταιρείας να προσφέρει την υψηλότερη δυνατή εξασφάλιση που οι ασφαλισμένοι της και οι συνεργάτες της μπορούν να απολαμβάνουν.

Ο συνδυασμός της εμπειρίας και της εξειδίκευσης με το σύγχρονο και «ανήσυχο» πνεύμα που διέπει τη φιλοσοφία μας, επιτρέπει στη ΔΥΝΑΜΙΣ να προσφέρει εξατομικευμένη ασφάλιση που προσαρμόζεται στις προσωπικές ανάγκες κάθε πελάτη και ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και των καταναλωτών.

Στη ΔΥΝΑΜΙΣ πιστεύουμε ότι η ασφάλιση δεν είναι απλώς μία υποχρέωση, είναι λειτούργημα. Η ασφάλιση είναι μία δέσμευση που αναλαμβάνουμε απέναντι στον συνάνθρωπο και την κοινωνία, για την εξασφάλιση της ατομικής προστασίας και τη διασφάλιση της πολιτισμένης κοινωνικής συμβίωσης.